Sociedad
SUBVENCIONS

Govern destina més de 3,4 milions d'euros a subvencions esportives

Aquesta xifra representa un augment del 7% respecte l'any passat

La ministra d'Esports, Olga Gelabert i el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Beal. / M.F. ANA

Andorra la Vella

El Govern destina 3 milions 400 mil euros a subvencions a les entitats esportives, un 7% més que l'any passat.

Fins a catorze entitats i federacions veuen com l'import que reben és el mateix que el del 2017, d'altres tres el veuen reduït, i dinou han experimentat augments. Per aplicar aquests increments, tal com ha explicat el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Beal, es tenen en compte l'organització de certs esdeveniments, com és el cas dels Special Olympics i la Federació d'Atletisme, que organitzen aquesta tardor els jocs i la Copa del Món de curses de muntanya; el treball amb la base i certs resultats dels atletes. En aquest sentit, la ministra d'Esports, Olga Gelabert, ha destacat que com més es treballa la base més bons resultats s'obtenen i, per tant calen més recursos.

Altra de les federacions que més veu incrementat l'import a rebre és la d'esquí, 50.000 euros més per intentar que hi pugui haver representació nacional a la copa del món de l'any que ve a Soldeu i la de canoe caiac, que rep 10.000 euros més perquè Mònica Dòria i Laura Pellicer puguin continuar la seva preparació per a Tòquio 2020.

La Federació Andorrana de Patinatge també rep 4.000 euros més en part perquè Brenda Luque pugui continuar la seva formació al centre d'alt rendiment de Catalunya. Finalment, la de tennis, obté 1.150 euros, pels bons resultats de Vicky Jiménez.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00