Sociedad
SETMANA SANTA REUS

Nou Clavari a la Sang de Reus

Francesc Pardo es posa al capdavant de l'entitat que fa possible la Setmana Santa de Reus. Desestacionalitzem aquests dies i en parlem avui perquè el nomenament és recent i la feina que se li gira és molta.

Francesc Pardo, Nou Clavari de la Sang de Reus / Jordi Cartañá

Entrevista nou Clavari de Reus (04/07/2018)

14:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000052363/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Des de fa unes setmanes, en Francesc Pardo és el nou Clavari de la Sang de Reus. El més jove dels últims 30 anys. Una fita que ens ha ajudat a acotar ell mateix als estudis de Ràdio Reus.

Hem conversat de la feina feta per l’anterior Clavari, però, sobretot de la que es vol tirar endavant a partir d’ara. Desestacionalitzar l’activitat de l’entitat, fer accions més enllà de setmana santa, és una de les idees que Pardo té entre cella i cella. L’altra és un acostament a les persones que es troben en situació de risc social o bé directament socialment excloses. Cal intentar ser caritatius des de la vessant humana promovent accions d’aquest caràcter. No cal dir que la missió important continua sent Setmana Santa però aquests altres elements ens han cridat, i molt, l'atenció. 

Per endavant se li obre tot un bieni al seu equip i ell mateix carregats de fites i il·lusions que seguirem molt d’aprop des de l’ emissora.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00