Sociedad
ANDORRA ULTRA TRAIL

L'Eurfòria dóna el tret de sortida a la 10a Andorra Ultra Trail

124 corredors afronten un traçat de 233 quilòmetres i 20.000 metres de desnivell

Moment de la sortida d'Eurfòria aquest matí. / P.R. ANA

Ordino

124 participants afronten l'Eurfòria, la primera de les curses de l'Andorra Ultra Trail que ha arrencat aquest dimecres.

A les 7 del matí s'ha donat el tret la sortida a Ordino amb un traçat de 233 quilòmetres i 20.000 metres de desnivell.

Es tracta de la més dura de totes. L'any passat va comptar amb 180 participants i només un 57% van superar el repte. El recorregut ha patit algunes petites modificacions, tal com ha explicat un dels seus organitzadors, Gerard Martínez, per l'acumulació de neu que hi ha hagut durant els mesos d'hivern.

Sortida de l'Eufòria

La parella vencedora de la primera edició formada per Nahuel Passerat i Julian Morcillo enguany competeixen per separat. Passerat ho fa amb Nerea Martínez i Morcillo amb Imanol Alesson. Sobre el temps que podrien fer els guanyadors creu que podria estar per sota de les 68 hores, és a dir, que arribarien a la meta la matinada de divendres a dissabte.

La resta de curses arrencaran durant el divendres, excepte la Solidaritrail que ho farà diumenge. En total, hi haurà 3.200 participants de 50 nacionalitats diferents i es comptarà amb uns 450 voluntaris que vetllaran perquè la desena edició torni a ser tot un èxit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00