Sociedad
EDUCACIÓ

Augmenten els participants a les formacions al personal educatiu

Clouen les jornades dirigides als tres sistemes amb més de 400 participants i llista d'espera

Acte de cloenda de les Jornades Formatives dirigides al personal educatiu a la sala del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany / P.R. ANA

Escaldes-Engordany

Conclouen les jornades formatives dirigides al personal educatiu dels tres sistemes amb un increment del nombre de cursos realitzats i de participants.

L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de 413 persones. D'altres 329 s'han quedat a les llistes d'espera. En aquest sentit, la directora de l'Escola Andorrana, Ester Vilarrubla, ha assegurat que des del Ministeri es continuarà treballant per ampliar l'oferta formativa i ampliar les places.

D'altra banda, l'Escola Andorrana d'Escaldes-Engordany ha acollit aquest matí la Jornada d'Intercanvi sobre l'Aprenentatge Cooperatiu del Sistema Educatiu Andorrà a la qual han participat 496 professionals de l'Educació. D'aquesta manera, s'ha culminat un procés de renovació pedagògica basada en el treball cooperatiu, un procés alineat al PERMSEA i que s'ha desenvolupat durant els darrers tres cursos a tots els centres de primera i de segona ensenyança. Vilarrubla n'ha fet un balanç molt positiu.

Les sessions s'han estructurat en taules de debat sobre el treball cooperatiu i taules de presentació d'experiències dels docents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00