Sociedad
SOROLL ESTIU

Vendrell, terra de genis

El Vendrell és el Cant dels Ocells, Miami Beach, Terra Baixa, les platges, el fons marí, els turistes i moltes coses més que descobrim i us descobrim en aquest especial Soroll d’estiu que hem fet a Vil.la Casals del Museu Pau Casals.

Vendrell, terra de genis

Vendrell, terra de genis

Soroll Especial Vendrell (06/07/2018)

01:13:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000126304/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Vendrell

“La meva mare va ser un geni” va dir al discurs davant de les Nacions Unides l’any 1971. Pau Casals reconeixia així la gran influència que va tenir al seva mare, i també el seu pare, en la seva formació com a persona i com a músic. Els seus pares de petit ja van veure que en Pau era especial i la seva mare ja el va dur a Barcelona a estudiar aquell instrument que tant el fascinava: el violoncel. Aquest és algun dels episodis de la vida de Pau Casals que hem resseguit amb la Núria Ballester, la directora del Museu Pau Casals amb la que també hem conversat sobre la Vil.la Casals i com s’estructura i quina experiència ofereix el museu als visitants.

Ho hem coronat amb l’actuació en directe de la violoncel·lista vila-secana Elisenda Rovira que ens ha interpretat, només començar el programa, el cant dels ocells i també la Suite Nº1 de Bach.

Amb en Pemi Rovirosa dels Lax’N Busto li hem fet fins a 6 propostes de cantant pel grup ara que estan oberts a un nou o nova vocalista per la formació. Els companys de redacció ho han donat tot en uns karaokes inclassificables. En Pemi encara no s’ho creu.

Amb la Aurora Requena hem descobert les possibilitats de l’Aula Aquàtica que recupera l’oficina de Turisme del Vendrell. Snorkel per a tota la família i a la reserva marina de la Masia Blanca. Tota una experiència.

Vendrell enceta les festes de barri aquest cap de setmana, però la patrona és Santa Anna. I amb l’administradora Ariadna Caballero hem descobert quina és la tasca i missió dels administradors de festes al Vendrell.

I amb l’alcaldessa en funcions Eva M. Serramià hem aprofundit en el Vendrell turístic, cultural, el de la congestió a la N-340 i també hem parlat de gestió de l’aigua.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00