Sociedad

Turull, Forn i Rull ja són a Lledoners

Després d'una parada tècnica a Brians 2, els Mossos els han portat a la presó de Sant Joan de Vilatorrada poc abans de una de la tarda

Imatge de la comitiva policial que transporta els presos cap a Lledoners en el moment en què els vehicles han sortit de Brians / Norma Vidal ACN

Barcelona

Els exconsellers Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull han arribat poc abans de la una del migdia a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada on hi ha els altres presos independentistes des de la setmana passada. Prèviament han passat pel centre penitenciari de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, en una parada tècnica del seu trasllat i havien passat la nit a la presó de Zuera, a Saragossa.

Al centre de Lledoners es troben ja l'exvicepresident Oriol Junqueras, el diputat de JxCat Jordi Sànchez, l'exconseller Raül Romeva i el líder d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que van ser traslladats la setmana passada.

L'ANC, Òmnium Cultural i els CDR han cridat a concentrar-se davant d'aquesta presó per rebre els exconsellers. Han convocat la manifestació a les 19 hores: "Estarem per exigir la seva llibertat i la de totes les persones empresonades, exiliades i represaliades. Us volem a casa, lluny dels murs de les presons!".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00