Hoy por Hoy Reus
Actualidad

Casal de sensacions

Visitem el Casal d'Estiu adaptat organitzat per l'Ajuntament de Reus i l'AMPA de l'Escola Alba per conèixer més a fons com gaudeixen dels mesos fora del curs escolar.

Nens i monitors del Casal d'Estiu adaptat, a l'escola General Prim de Reus. / Joel Reche

Reus


Soroll Casal d'Estiu adaptat (13/07/2018)

05:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000052616/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Abraçades, petons, rialles, cançons. Però també petites persecucions i alguna entremaliadura. Així podríem resumir la nostra visita al Casal d'Estiu adaptat que organitzen conjuntament des de fa uns anys l'Ajuntament de Reus i l'AMPA de l'Escola Alba. Enguany, a més, han doblat les places: 40 nens amb diversitat funcional gaudeixen de les activitats que els preparen cada setmana els monitors. Aquest estiu, amb els Jocs del Mediterrani com a fil conductor.

Durant la rebuda que realitzen a primera hora de cada matí perquè els nens entenguin i siguin conscients que ja són al Casal, hem pogut parlar amb el Max i el Pau, que ens han explicat la seva passió pel seguici festiu de la ciutat i com els agraden els jocs d'aigua. També hem parlat amb alguns dels monitors del Casal, que ens han explicat les rutines que segueixen i l'afecte que reben dels nens. Un afecte que, gairebé sense adonar-se'n, ja ha creat llaços sentimentals en només una setmana i mitja.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00