Sociedad
AFERS SOCIALS

La Fundació Armor cedirà al Govern un edifici destinat a finalitats socials

L'edifici, de 9 plantes, estarà ubicat al carrer Ciutat de Valls i tindrà 22 habitatges i 9 despatxos

La família Aristot de la Fundació Armor i el ministre d'Afers Socials, Xavier Espot, durant la signatura del conveni de cesió d'un edifici per a fins socials / SFGA-JAViladot

Andorra la Vella

El ministeri d'Afers Socials i i la fundació privada Armor han signat un conveni pel qual la fundació es compromet a projectar i construir un edifici social en un terreny de la seva propietat i a canvi rebrà una contraprestació anual de 40.000 euros.

L'edifici, de 9 plantes, estarà ubicat al carrer Ciutat de Valls i tindrà 22 habitatges i 9 despatxos per a entitats que destinin la seva activitat a accions socials. Pel que fa als beneficiaris dels pisos, el ministre Xavier Espot ha dit que ho han volgut deixar obert.

Tal i com ha explicat Daniel Aristot, de la Fundació Privada Armor, es preveu que l'edifici estigui enllestit l'any 2020. Serà aleshores quan el Govern tripliqui el nombre d'habitatges socials dels que disposa. Ara en té una desena, l'últim en incorporar-se va ser el que dimarts li va cedir Càritas Andorrana perquè aculli refugiats sirians.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00