Sociedad
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

L'A demana explicacions a Govern per l'adjudicació del manteniment informàtic d'IBM de la CASS a una empresa diferent

L'Executiu havia justificat l'adjudicació directa a SPAI, emrpesa del germà del Cap de Govern, en el fet que era el "partenaire exclusif" d'IBM al Principat.

Ferran Costa, conseller de Liberals d'Andorra / L'A

Andorra la Vella

Els liberals demanen al Govern que justifiqui l'adjudicació per part de la CASS del manteniment informàtic d'IBM a una empresa que no és el "partenaire exclusif" al país segons el mateix executiu. D'aquesta manera, tornen a posar en dubte l'anterior adjudicació directa a l'empresa SPAI com a únic “partenaire” d’IBM al país.

El grup parlamentari liberal reobre un capítol que pensaven haver tancat, i que es va obrir per primera vegada a principis d'any, quan l'executiu va adjudicar el manteniment del software i del hardware de l'administració a SPAI, l'empresa del germà del cap de Govern, Antoni Martí. L'adjudicació, directa i per un valor de més de 110.000 euros, va aixecar molta polèmica i va arribar al Consell General, on la ministra Eva Descarrega la va justificar en el fet que SPAI era el "partenaire exclusif" d'IBM al Principat.

Ara els liberals han rebut amb sorpresa que la CASS hagi adjudicat les mateixes tasques a una altra empresa que diu ser el “partenaire” oficial d’IBM a Andorra. Ho consideren una contradicció "total i absoluta" i per això el conseller general, Ferran Costa, demana explicacions al Govern.

Costa ha assegurat que estaran pendents de la resposta de l'executiu i que a partir d'aquí determinaran les accions a seguir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00