Sociedad
POLÍTICA

L'A i PS es marquen el 20 de setembre com a data límit per tancar les llistes a les territorials

Amadeu Rossell creu que on serà més fàcil arribar a acords serà a les parròquies més poblades

Moment de la votació al congrés de L'A sobre el pacte amb el PS / L'A

Andorra la Vella

El 20 de setembre és la data límit per veure com es plasma l'acord entre Liberals d'Andorra i PS per fer candidatures conjuntes a les llistes territorials de les properes eleccions.

El secretari general de L'A, Amadeu Rossell, explica que han triat aquesta data per que ja haurà passat el debat d'orientació política i si el cap de Govern compleix la seva paraula, ja haurà anunciat quan seran les eleccions.

De moment ha començat els contactes informals i el feedback, asseguren és bo. Rossell però veu que de moment on és més probable que es tanquin les llistes és en les parròquies més poblades.

La primera secretària del PS, Susanna Vela, s'ha mostrat més optimista de cara a tancar llistes a totes les parròquies que és l'objectiu que en un principi s'han marcat. Creu que aquesta és la manera d'aconseguir més representativitat al Consell per intentar canviar les coses.

El pacte preveu tancar llistes territorials amb un candidat de cada formació i que si guanyen i arriben al consell, cada un s'adscriurà al seu grup parlamentari ja que a les llistes nacionals es presentaran per separat.

A nivell programàtic l'únic acord és per treballar en una major transparència, representativitat i millorar en qualitat democràtica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00