Sociedad
SEGURETAT

L'ajuntament de Tarragona admet que no té efectius suficients per fer controls d'alcoholèmia en grans esdeveniments

La Guàrdia Urbana reclama la contractació de més agents per poder realitzar totes les tasques corresponents

Una furgoneta d'atestats de la Guàrdia Urbana de Tarragona / ACN

L'ens municipal tarragoní reconeix que en grans esdeveniments com poden ser Santa Tecla o Setmana Santa no hi ha suficients agents de la Guàrdia Urbana per vetllar per la seguretat ciutadana i a la vegada fer controls d'alcoholèmia. Aquesta situació es va fer evident durant la realització dels Jocs Mediterranis que van ser el focus d'atenció durant els 10 dies en què es van portar a terme.

La Guàrdia Urbana va vetllar per la seguretat dels assistents juntament amb els Mossos d'Esquadra però denuncien que la falta d'agents els va impedir seguir amb normalitat la seva feina diària, com ara fer controls de trànsit. El secretari general del sindicat CSIF a l'ajuntament de Tarragona, Amadeu Bartolí, manifesta que no van poder fer ni un control per Sant Joan "una nit que la gent veu molt i no vam poder fer ni un control d'alcoholèmia".

A més, des del mateix sindicat denuncien que durant els Jocs Mediterranis van haver de realitzar tasques que no els corresponien i van fer moltes hores extra en unes condicions "molt dolentes" i sense rebre més reforços que la policia local d'altres localitats on també s'estaven disputant aquests jocs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00