Política
Govern

Habemus delegats

Xavier Pallarès, del PdeCat, i Òscar Peris, d'ERC, han estat nomenats avui delegats territorials a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona.

Òscar Peris repetirà com a delegat del Govern al Camp de Tarragona. ACN

Tarragona

El Consell de Govern celebrat avui al Palau de la Generalitat ha ratificat el que us anem explicant des de fa setmanes: el republicà Òscar Peris renunciarà a l'acta de diputat al Parlament i repetirà com a delegat territorial al Camp de Tarragona. A les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès del PdeCat, agafarà les regnes dels Serveis Territorials de la Generalitat.

Als acords entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana per formar govern després de les eleccions del desembre passat ja hi figuraven aquests noms. Tanmateix, aquesta ha estat la vegada que més s'han endarrerit els nomenaments d'ençà que existeixen les delegacions. La portaveu del govern català, Elsa Artadi, ha justificat aquest notable retard per la creació de la delegació territorial del Penedès, que s'estrenarà en aquesta legislatura amb la figura de Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès des del 2009.

Aquesta nova delegació aplegarà les comarques de l'Alt i el Baix Penedès, el Garraf, i tres quartes parts de l'Anoia, completant així el mapa de vegueries a Catalunya. El Penedès ha aconseguit així veure reconeguda una marcada personalitat pròpia que fins ara quedava diluïda entre les delegacions de Barcelona i del Camp de Tarragona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00