Sociedad
FESTES MAJORS

Operación Triunfo, Doctor Prats i Lucrecia plats forts de la festa major de la capital

Més de 60 activitats per a tots els públics que engloba un gran espectacle d'inauguració de la remodelada avinguda Meritxell

Presentació del cartell de la Festa Major d'Andorra la Vella del 2018 / P.R. ANA

Andorra la Vella

Operación Triunfo, Doctor Prats i Lucrecia seran les estrelles de la festa major d'Andorra la Vella.

La capital celebrarà la festa major entre el 3 i el 6 d'agost amb una seixantena d'actes que tenen l'objectiu d'abarcar tots els públics i els gustos.

Les activitats musicals tornaran a ser els plats forts de la celebració, però també hi ha programades activitats esportives, culturals i populars que ompliran tots els espais de la parròquia de festa i bon ambient durant quatre dies.

El pregó el durà a terme Carles Riba i, entre els més de quinze espectacles musicals i de ball, destaquen la música fusió de Doctor Prats, el gran final de festa amb Lucrecia, i sobretot el concert de cinc concursants d'Operación Triunfo.

Entre les actuacions musicals, també cal destacar els catalans Ovella Xao (divendres), ABBA Revival i Los Toreros Muertos (dissabte).

I entre les novetats esportives, un concurs de pesca amb mosca sense mort i una cursa atlètica infantil a la nova pista del Parc Central.

També s'ha programat un acte d'inauguració de la remodelada avinguda Meritxell a càrrec de la companyia Planète Vapeur pel dia 3 d'agost a les 8 de la tarda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00