Sociedad
FESTES MAJORS

Operación Triunfo, Doctor Prats i Lucrecia seran les estrelles de la festa major d'Andorra la Vella

Escaldes aposta pels concerts gratuits de Catarres i Efecto Passilo i per fer una 'Holi Party'

Un moment de la presentació de la Festa Major 2018 / Comú Andorra la Vella/T.Lara

Andorra la Vella

La capital celebrarà la festa major entre el 3 i el 6 d'agost amb una seixantena d'actes que tenen l'objectiu d'abarcar tots els públics i els gustos. Les activitats musicals tornaran a ser els plats forts de la celebració, però també hi ha programades activitats esportives, culturals i populars que ompliran tots els espais de la parròquia de festa i bon ambient durant quatre dies.

El pregó el durà a terme Carles Riba i, entre els més de quinze espectacles musicals i de ball, destaquen la música fusió de Doctor Prats, el gran final de festa amb Lucrecia, i sobretot el concert de cinc concursants d'Operación Triunfo. Aquest concert serà el dia 6 d'agost a la carpa del Parc Central amb capacitat per a 5.000 persones. Les entrades ja estan a la venda i tenen un preu de 15 euros.

Abans però tindrà lloc la Festa Major d’Escaldes-Engordany que aposta per una ‘Holi party’ i els concerts gratuïts d’Els Catarres i Efecto Pasillo. Aquest dimarts s'ha presentat el programa, que es durà a terme entre el 24 i el 27 de juliol.

La 'Holi party' es farà a l'aparcament dels Veedors i també s’han programat espectacles infantils a la plaça Coprínceps.

L'esbart Santa Anna inaugurarà els actes de festa major amb l'espectacle 'Essència', el pròxim dissabte a la sala Prat del Roure.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00