Sociedad
MÚSICA

Talent emergent

Passa pels nostres estudis un valor emergent musical del principat, la solista Alba Robles que hem conegut pel seu pas per "LA Voz Kids". Presenta un EP amb 4 temes i el 27 de juliol la podrem gaudir a Cambrils.

Alba Robles i Nacho als estudis de Ràdio Reus / Jordi Cartañá

Entrevista Alba Robles (19/07/2018)

18:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000126599/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Alba Robles és una jove que es vol obrir pas al difícil món de la música amb el caramel enverinat de que le hem conegut en un talent show televisiu. La plataforma perquè la coneguem ja la ha tingut, ha pogut demostrar la seva vàlua i talent però amb sortir a la tele no n'hi ha prou. I això és quelcom que ella mateixa i la gent del seu entorn ho tenen clar. Es per això que continua aprenent, estudiant  i preparant-se per poder viure de la música.

Talent emergent

Avui ens presenta un primer EP amb temes propis i que podrem escoltar el pròxim 27 de juliol a Cambrils. Si la voleu conèixer una mica més i escoltar-la en directe n'hi ha prou amb que cliqueu el play de l'àudio adjunt. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00