Sociedad

La construcció no es recupera segons els arquitectes

El Col·legi d'Arquitectes alertaque els projectes per rehabilitar habitatges han baixat un 30% i l'increment de nous habitatges i l'edificació de nous equipaments no és suficient per dir que la construcció s'està recuperant

ACN (Arxiu)

Girona

Entre gener i juny, a les comarques de Girona s'han visat projectes per construir 740 habitatges nous. És, des del 2011, el semestre que més visats s'han fet, però els números estan molt lluny de poder parlar de recuperació de l'activitat.

A més a més, la degana del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Assumpció Puig, ha destacat la caiguda de la rehabilitació d'edificis: ha baixat un 30% en comparació amb el primer semestre de 2017. Puig creu que hi hauria d'haver més ajudes per als privats perquè impulsin reformes d'edificis:

També pot portar a confusió l'increment del 39% de la superfície de construcció visada durant el primer semestre d'any. Més d'una quarta part dels 427.000 metres quadrats visats corresponen a tres grans projectes d'equipaments (esportius i sanitaris) i a la indústria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00