Sociedad

Ensenyament vol canviar l'adjudicació de places per lluitar contra la segregació

El director d'Ensenyament insisteix que acabar amb les escoles gueto no depèn només d'Ensenyament perquè un dels canvis a fer és urbanístic.

Defensa retirar els concerts a les concertades que no col·laboren per acabar amb la segregació

El director d'Ensenyament a Girona, Martí Fonalleras / Ràdio Girona

Girona

El director d'Ensenyament a Girona, Martí Fonalleras, diu que la “desigualtat educativa” va sempre lligada a la “desigualtat social” i creu que acabar amb la segregació escolars a municipis com Girona, Salt, Lloret i Palafrugell també passa per fer canvis urbanístics per eliminar barris gueto.

Fonalleras avança que aquesta tardor el Departament d’Ensenyament començarà a concretar amb cada municipi la planificació escolar del pròxim curs i per si cal pactar canvis en l’adjudicació de places d’alumnat i canviar les zonificacions:

Martí Fonalleras - Director Ensenyament Girona

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000163296/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El director d’Ensenyament a Girona defensa retirar els concerts a les escoles concertades que no col·laboren en acabar amb la segregació com les que separen per sexe. Tot i això, Fonalleras admet que la majoria de centres concertats participen del repartiment d'alumnes amb necessitats educatives especials i justifica que aquests rebin diner públic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00