Sociedad

La Fiscalia demana reobrir el cas del trasplantament d'Abidal

Vol aclarir elements que no quadren en la documentació de la causa i que es determini exactament qui va ser el donant del fetge que va rebre el secretari tècnic del Barça

Eric Abidal al passat Mundial de Rússia / Jean Catuffe Getty Images

Barcelona

La Fiscalia ha demanat que es reobri el cas del trasplantament de l'exfutbolista del Barcelona Eric Abidal. Sol·licita la pràctica de diligències per aclarir alguns elements que no quadren en la documentació de la causa. La passada setmana l'Organització Nacional de Trasplantaments va dir que tot s'havia realitzat de manera correcta, però avisava que es personaria si es reobria la causa.

En un breu comunicat enviat als mitjans de comunicació la Fiscalia informa que divendres va demanar reobrir el cas i obrir diverses diligències d'investigació per aclarir les diferències que, en opinió del Ministeri Públic, s'observen en la documentació de la causa.

També per determinar exactament la identitat de la persona que va donar un fetge a Eric Abidal. La família del secretari tècnic del FC Barcelona i exjugador blaugrana assegura que el donant és el seu cosí, però la Fiscalia vol que es facin totes les comprovacions pertinents.

Twitter

Abidal va publicar fa pocs dies una foto a les xarxes socials en què se'l veia a l'Hospital Clínic de Barcelona, quan se li va practicar l'operació, acompanyat pel seu cosí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00