Sociedad
TRIBUNALS

Demanen 10 anys de presó i 55 milions de multa a Joan Besolí per blanqueig

La Fiscalia afirma que l'exconseller de finances lauredià i l'espresident del Barça, Sandro Rosell, van formar una estructura estable, reforçada per vincles d'amistat, dedicada al blanqueig de capitals a gran escala

Tots dos acusats ja son des d'avui a Can Brians 2

La germana i la mare de Sandro Rossell cridant llibertat minuts abans de la seva arribada a brians 2 el 25 de juliol de 2018. (Horitzontal) / Norma Vidal ACN

Andorra la Vella

La Fiscalia espanyola demana 10 anys de presó i 55 milions d'euros de multa per a l'ex conseller de Finances del comú de Sant Julià de Lòria, Joan Besolí, per blanqueig de capitals que des d'aquest matí ja es troba a la presó de Brians 2.

En l'escrit d'acusació que ha tingut accés l'agència EFE es sol·liciten 11 anys de presó i una multa de 59 milions d'euros per a l'expresident del FC Barcelona, Sandro Rossell, per crear una xarxa per apropiar-se fons de la Confederació Brasilera de Futbol pels drets de retransmissió dels partits de la selecció. Així mateix, també es reclama 7 anys de presó per a la seva dona, Marta Pineda.

La Fiscalia afirma que els acusats, almenys des del 2006, van formar una estructura estable, reforçada per vincles d'amistat dedicada al blanqueig de capitals a gran escala que estava sota la direcció de Rossell.

D'altra banda, Besolí i Rossell han arribat aquest dimecres a la presó catalana de Brians 2 on familiars i amics del polític lauredià han desplegat una pancarta en què demana llibertat i justícia de veritat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00