La Ventana Comunitat ValencianaLa Ventana Comunitat Valenciana
Ocio y cultura
LA MIRADA

Descansen si poden, la tardor política serà dura

La Mirada de Salvador Enguix (27/07/18)

La Mirada de Salvador Enguix (27/07/18)

01:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/004RD010000000336590/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Valencia

A pocs dies d'agost, vull desitjar-los que descansen, si poden. Que desconnecten, si tenen vacances, de les moltes tempestes polítiques que hem patit enguany. Perquè el pròxim exercici polític que s'inicia al setembre va a ser molt intens, doncs s'estaran calfant motors de la campanya electoral de les eleccions autonòmiques i locals del 2019.

Amb un escenari polític que ha canviat radicalment en dos mesos: doncs s'ha triat un nou president del govern, un nou lider en el PP nacional i la qüestió catalana segueix sense resoldre's. En la nostra geografia valenciana també s'han viscut episodis complexos, en quasi tots els partits i institucions, amb nous casos de presumpta corrupció.

Però res serà comparable al que veurem a partir de la tardor, quan tots prendran posicions i marcaràn distàncies de cara a convèncer als valencians que són la millor opció per a governar la Generalitat Valenciana o els ajuntaments. Els polítics saben que els anys electorals són especialment estressants. Per aquesta raó, intentem, si se'ns permet, desconnectar una mica. Ens farà falta molta energia després de l'estiu, especialment als polítics i als periodistes.

Salvador Enguix

Salvador Enguix

Periodista, Delegado de La Vanguardia en la Comunitat Valenciana y colaborador en A vivir Comunitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00