Rumescu
Ocio y cultura

Tomàtic: ‘La setmana vinent punxo a Sant Esteve de les Roures’

El popular personatge infantil concedeix a Rumescu la seva primera entrevista després del final de l’antic Super3

Rumescu (28/07/2018)

Rumescu (28/07/2018)

01:00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_rumescu_20180728_120000_130000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Rumescu va emetre dissabte passat el seu primer programa i va fer-ho amb un convidat de luxe: en Tomàtic, el contestador automàtic de la primera època del Club Super3. Després d’un esforç sense precedents (que va consistir en buscar “Tomàtic” a les Páginas Amarillas), l’equip de Rumescu va aconseguir contactar amb el famós tomàquet per fer-li una entrevista. En Gerard Serra va mantenir una llarga i distesa conversa amb ell, en què van tractar-se temes com el seu sobtat comiat del Club Super3 o el seu èxit actual com a DJ.

A banda de l’entrevista, el primer programa de Rumescu va començar amb una exclusiva: algú ha robat els plastidecors de la dibuixant Pilarin Bayés! Sortirem al carrer per trobar-ne el culpable. A la secció La clatellada en Roger Gil criticarà una estoneta a Pablo Motos, i a Temps de culebrons l’Aida Fita ens recordarà els millors moments de l’Emma Vilarasau als serials de la tele. Sense oblidar els principals titulars de la setmana, a Serveis desinformatius.

Pots recuperar aquí sota aquests i molts altres moments. És broma, no n’hi ha més.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00