Sociedad

Del cel, al fons del mar

A Blanes han recollit del fons marí 1’23 tones de deixalles i la majoria és material pirotècnic del concurs de focs artificials, que tot just s'ha acabat. Durant la neteja, també es van trobar centenars de llebres de mar i peixos morts. S'investigarà si hi ha relació amb els residus del concurs.

Els voluntaris van treure del fons del mar, sobretot, plàstic. / Imatge: Ajuntament de Blanes

Blanes

Ferralla, paper, cartró, una roda de quad, tubs de PVC però, sobretot, material pirotècnic és el que va recollir l'ONG Sea Shepherd del fons marí de Blanes tres dies després del concurs de focs artificials de la ciutat.

És el segon any que es fa aquesta iniciativa que posa en evidencia l'acumulació d'escombraries al fons marí de la Costa Brava.

Gonzalo Jara, membre d'aquesta ONG, explica que la gent creu que les deixalles al mar desapareixen però els plàstics, sobretot, són un problema creixent.

Gonzalo Jara, Sea Shepherd

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000163694/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jara ha explicat que durant la neteja, els submarinistes van descobrir centenars de llebres de mar i peixos morts, fet que no havien vist a cap altre lloc de la zona.

Investigaran si té relació amb les restes dels focs artificials o quina n'ha estat la causa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00