Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

La no-depilació, dofins swingers i el Marcel i la Júlia

Acomiadem el mes de juliol molestant una miqueta les estrelles de SER Catalunya. Hem trucat a l'Òscar Moré, d'Espècies Protegides; el Màxim Castillo, de Soroll; i la Rosa Badia, de Tot és comèdia

Serveis Mínims (31/07/2018)

Serveis Mínims (31/07/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180731_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ens han fet enveja amb els seus plans per aquestes vacances i han fingit que escolten Serveis Mínims al llarg de l'estiu.

El Pau s'ha posat la bata de científic i ens ha resumit els principals arguments -tot ells irrefutables- sobre els defensors de la teoria que la Terra és plana. Hem conegut l'Oliver Ibáñez i hem repetit moltes vegades la paraula "illuminati".

El Nur s'ha fet ressò de la notícia que s'ha descobert a les aigües de Hawaii un híbrid entre dofí i balena. Com sempre, ha anat un -o dos- passos més enllà i ha teoritzat sobre quines barreges d'animals tindrien més èxit. També ha respost a la pregunta: on es coneixerien un dofí i una balena?

A partir de la una del migdia hem tingut el plaer d'escoltar en directe el Marcel Làzara i la Júlia Arrey, que fa dos mesos que han publicat "Pedalant Endins", sobre la seva experiència vital al Brasil.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00