Sociedad
Política

Ros deixa l'alcaldia de Lleida per ser el nou ambaixador d'Espanya a Andorra

El Consell de MInistres de divendres vinent podria aprovar el nomenament de Ros com a cap de la diplomàcia de l'estat espanyol a Andorra. Ros fa més de 14 anys que és l'alcalde de Lleida, des que al gener de 2004 va substituir Antoni Siurana.

Imatge de l'entrevista d'Àngel Ros, el juliol passat, a Ràdio Lleida-Cadena SER. / RÀDIO LLEIDA

Lleida

El Consell de MInistres de divendres vinent podria aprovar el nomenament d'Àngel Ros com a nou ambaixador d'Espanya a Andorra, per la qual cosa deixaria l'alcaldia de Lleida. Ho avança el diari Segre i ho ha confirmat aquesta redacció. Ros fa més de 14 anys que és l'alcalde de Lleida, des que al gener de 2004 va substituir Antoni Siurana.

FELIX LARROSA: "(Angel Ros) està il.lusionat, content i emocionat, pendent però de la ratificació del Consell de Ministres"

00:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000205238/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segons ha explicat a Ràdio Lleida el tinent d'alcalde Fèlix Larrosa, que ha parlat amb l'alcalde, Àngel Ros "estava il.lusionat, content i emocionat. També pendent de la ratificació definitiva per part del Consell de Ministres". Caldrà, doncs, segons diu, "ser respectuós amb les formes, i estava expectant a que es materialitzi aquesta decisió i a partir d'aquí posar-se a treballar en aquesta nova responsabilitat".

FELIX LARROSA: El substitut de Ros a l'alcaldia "l'ha de decidir la militància", l'assemblea local del PSC de Lleida.

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000205239/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sobre els substituts de Ros a l'alcaldia, el de Larrosa és justament un dels noms que sonen. Per al tinent d'alcalde, "sempre per prendre la decisió de qui ha d'assumir la responsabilitat política institucional ho ha de fer la militància, els homes i les dones socialistes" a través de l'assemblea local del  partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00