Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

La sitcom de la Casa Blanca, aigües pels taxistes i Blaumut

L’onada de calor, Dolors Guix, Blaumut i una sitcom avui als Serveis Mínims

Cadena SER

Barcelona

L'agost ha arribat a Catalunya amb molta calor sota el braç. A la platja s'hi està bé, però als estudis de SER Catalunya s'hi està de nassos. Aire condicionat i, potser -si hi ha molta sort-, una mica de diversió i bon rotllo. Com està afectant l'onada de calor a la gent? El nostre particular reporter-enginyer, l'Albert Vilanova, ha fet treball de camp per comprovar-ho i, amb tota la bona voluntat del món, ha regalat aigües. Els taxistes l'han rebut amb cordialitat, tot i que també amb cert recel.

Serveis Mínims (01/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180801_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ens ha tornat a visitar la llevadora Dolors Guix de l'Institut Català de la Salut. Hem parlat de sexe i hem après moltes coses. Un "amic" del Nur també ha pogut resoldre un parell de dubtes.

A més a més, l'estudi de Serveis Mínims s'ha convertit en el plató d'una sitcom. Sí… protagonitzada per Donald Trump (Pau Roigé), Dwayne Johnson (Laura Estrada) i Kanye West (Sergi Ambudio). Imperdible!

Després de les notícies de la una del migdia, hem compartit una agradable conversa amb el Xavi de la Iglesia i el Vassil Lambrinov, dels Blaumut. Aquest proper novembre tanquen la gira del seu darrer disc i aturaran màquines per descansar i preparar un nou treball, que serà el quart ja.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00