Sociedad
LOS40

LOS40 Summer Live aterra a l'Hospitalet de l'Infant

La festa musical més divertida de l'estiu arriba aquest dissabte, 4 d'agost, a les 23 hores a la Marina seca del port esportiu. L'accés serà lliure i gratuït.

Imatge promocional de l'esdeveniment del pròxim dissabte, 4 d'agost. / LOS40

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

La gira LOS40SummerLive, iniciada el passat 23 de juliol, portarà a 17 ciutats espanyoles la música que sona a LOS40. Després de l'èxit aconseguit en les seves anteriors edicions torna per oferir el millor pop i els sons urbans del moment allà on els seus oients estan estiuejant.

Només la número 1, la ràdio més escoltada a tot el país té la força i professionalitat suficients per idear i dur a terme un show d'aquestes dimensions. El nivell dels artistes juntament amb la qualitat musical i sonora de l'acte és pròpia d'una emissora de primera divisió que domina a la perfecció l'art dels esdeveniments.

Aquest dissabte, 4 d'agost, LOS40SummerLive farà parada a l'Hospitalet de l'Infant a la Marina seca del port esportiu. A les 23 hores s'iniciarà el show i comptarà amb un cartell ple d'artistes que brillen amb llum pròpia: Dani Fernández, Ana Mena, Henry Méndez, Reyko, Manel Navarro, Bipolar i Doble Rombo. Presentat pels DJ's de LOS40 David Álvarez, Adrià Soler i Neus González.

LOS40SummerLive és la festa que tots estaven esperant, una nit plena d'èxits amb actuacions en directe dels artistes que escoltes cada dia a LOS40. Estem davant d'un espectacle itinerant, que recorre tota la geografia espanyola. L'esdeveniment, que compta amb un joc de llums enlluernador de 100.000 W Led, 60.000 W lineArray de so professional i les grans pantalles per no perdre cap detall, arrodoneix un impactant directe que pocs oblidaran.

El show té dues parts diferenciades. D'una banda, l'actuació dels artistes citats i de l'altra, la sessió musical que amb cura preparen els millors dj.'s  de LOS40 i que executen amb una brillant precisió i bon rotllo per no deixar de ballar.


 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00