Sociedad
URBANISME

El comú i Andorra Telecom tanquen l'acord per urbanitzar l'espai The Cloud

L'arquitecte està redefenint el projecte després de descartar-se l'edifici emblemàtic per obrir el concurs a finals de mes

Solar que havia d'acollir l'edifici The Cloud / Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella, el Govern i Andorra Telecom han arribat a un acord per adequar de manera immediata l'espai que deixa el fallit projecte The Cloud.

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, ha assegurat que la corporació ja ha tancat l'acord amb la companyia per a l'urbanització de l'espai fruit del conveni adoptat per les dues institucions per a la millora de la zona.

Així doncs, el comú vol convocar el concurs a finals d'aquest mes.

Segons Marsol, Andorra Telecom cedirà l'espai previst al conveni signat al seu moment amb la corporació i l'arquitecte ja hi està treballant en la urbanització de la zona aportant algunes modificacions ja que no hi haurà l'edifici ni la plaça previstos inicialment, sinó que només es remodelaran els carrers laterals.

La idea és doncs acabar aquesta adequació abans de final d'any com preveia la corporació i deixar la zona accessible per a vianants des de la reformada avinguda Meritxell i fins a Prada Ramon.

El cap del Govern, Antoni Martí, de la seva banda, ha assenyalat que Andorra Telecom i l'executiu estan treballant en l'adequació de l'espai mentre no es decideix quin projecte ocuparà les antigues dependències de la parapública enderrocades.

Segons Martí, l'espai quedarà diàfan i per a vianants.

El cap de Govern ha assegurat que l'executiu de DA no renuncia a un edifici singular a la zona, projecte que ja s'haurà d'avaluar en la propera legislatura.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00