Sociedad
SUCCESSOS

Mor un voluntari d'ADF mentre anava a apagar un incendi

El camió que conduïa va bolcar a la N-340 a l'alçada de l'Arboç. Tenia 50 anys i era veí d'Avinyonet del Penedès.

Tarragona

Mor un bomber voluntari membre de l'Agrupació de Defensa Forestal en bolcar el camió que conduïa quan anava a apagar un foc. Va ser a la N-340 a l'alçada de l'Arboç, al Baix Penedès, ahir a la tarda. Tenia 50 anys i era veí d'Avinyonet del Penedès.

Anava cap a l'incendi de Castellet i la Gornal, que cremava ja feia una hora, per la carretera nacional 340 i amb les llums d'emergència enceses. Conduïa un camió de l'Agrupació de Defensa Forestal i va bolcar a dos quarts de cinc de la tarda: el vehicle va aturar-se a la vora d'unes vinyes, tombat, de costat.

Fonts dels ADF's han confirmat que el conductor va perdre la vida i que el copilot va resultar ferit però no de gravetat: ha rebut atenció mèdica a l'hospital de Bellvitge. A causa del sinistre, la 340 va estar aturada en tots dos sentits i amb retencions de fins a 3 kilòmetres.

Els bombers van estabilitzar l'incendi a un quart de sis de la tarda. Va cremar 2 hectàrees i mitja prop de la urbanització Els Rosers, a Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès, però el foc no va representar un risc per les vivendes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00