Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Els purins de Vic, les tortugues babau ninja i Lágrimas de Sangre

El programa del dimecres 8 d'agost

Cadena SER

Barcelona

Un vibrador. Aquest ha estat el primer protagonista del programa d'avui, en el marc de la secció "qui té el diable dins?". Vèieu factible que uns agents de seguretat d'un aeroport confonguin un vibrador amb una granada? Nosaltres tampoc, però hem pogut omplir una estona de Serveis Mínims.

SER Catalunya es caracteritza pel rigor periodístic i nosaltres, per molt que siguem un programa d'estiu, no volem ser menys. Per això enviem cada dimecres a l'Albert Vilanova a donar un volt pels carrers de Barcelona. També ens ha acompanyat la Dolors Guix, llevadora de l'Institut Català de la Salut, per parlar de la salut durant l'embaràs. Hem pogut resoldre amb ella molts dubtes sobre el tema.

Ara estan de moda les tortugues babau que han nascut a la platja de Mataró i, com no podia ser d'una altra manera, hem volgut dedicar-los un espai. El Nur ha fitxat per uns minuts a la Clara Pàmies, redactora dels serveis d'informatius de SER Catalunya, i hem repassat com està evolucionant la història d'aquests rèptils.

Després de les notícies de la una del migdia hem entrevistat el grup de rap "combatiu" Lágrimas de Sangre. Han vingut 5 i han hagut de compartir micròfons. Tot i això, hem acomiadat el programa amb una cançó seva en rigorosíssim directe

Serveis Mínims (08/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180808_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00