Sociedad

Adjudicada la reforma de la carretera de Medinyà a Sant Jordi Desvalls

És un tram de 6 kms pel que cada dia hi circulen 5.200 vehicles i una de les vies d'accés a la costa del Baix Empordà des de Girona. Els treballs començaran a la tardor i duraran un any i mig.

El revolt passa arran de la casa. Aquí hi va una rotonda. / Imatge: Google Maps

Sant Jordi Desvalls

És una carretera que, en la major part del traçat, només té 6 metres d'amplada sense vorals i que, a l'entrada de Cervià de Ter venint des de Medinyà té un revolt amb un angle de 90 graus a tocar d'una casa.

En aquest punt hi ha una de les parts més complexes de l'obra, una rotonda de grans dimensions per regular l'accés al poble allunyant el trànsit d'aquesta casa.

També s'eixamplarà la carretera, que passarà a tenir 9 metres (3’5 per carril i vorals d’1 metre a banda i banda) i es milloraran els accessos amb gir a l'esquerra que s'han de fer per anar a Viladasens i al barri de Raset. En aquest últim punt s'hi construirà un apartador per al bus, que ara s'atura al mig de la carretera.

A dins de Cervià –la carretera passa pel mig- també hi haurà millores al ferm i s’allargaran voreres.

Les obres, que costaran 4’5 milions d'euros, també plantegen millorar l'enllaç de la carretera amb la N-II a l'alçada de Medinyà, que ara es fa mitjançant un revolt que els cotxes acostumen agafar a més velocitat de la que toca.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00