Sociedad
Sucesos

Detingut un lleidatà a Conca per un presumpte homicidi per imprudència

És l'home que anava amb una dona amb un cotxe que es va precipitar per un barranc al poble d'Alarcón i va causar la mort de la dona. Ella també era originària de les terres de Lleida. Després de declarar, el jutge el deixava en llibertat sota fiança

El cotxe va ser retirat del pantà d'Alarcón aquest dijous. / SER CUENCA

Cuenca

Detingut a Conca com a presumpte autor d'un homicidi per imprudència un veí de la província de Lleida de 52 anys, després que el cotxe en què viatjava acompanyat d'una dona, també de Lleida i de 59 anys, es precipités per un barranc causant la mort de la dona.

PEDRO PÁRRAGA (Alcalde Alarcón): "En versión de él, tuvo que andar unos pasos para echar las fotos del pantano y cuando se dio la vuelta, ya vio que el coche iba volando"

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000205565/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'home era detingut dijous a la tarda per la Guàrdia Civil com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència greu i aquest matí passava a disposició judicial. Ha estat el jutjat de Primera Intància número 2 de Motilla del Palancar qui ha instruït el cas. La titular del jutjat, en funcions de guàrdia, ha decretat llibertat sota fiança de 1.500 euros, una quantitat que l'home haurà de consignar al jutjat com a molt tard el dia 20 d'aquest mes d'agost.

Va parlar amb l'alcalde del poble

Segons ha explicat a SER Cuenca Pedro Maria Párraga, l'alcalde de Alarcón, el poble on han passat els fets, l'home i la dona, tots dos procedents de les terres de Ponent, estarien fent un viatge per diferents punts de l'Estat espanyol quan, arribats a aquest pantà, i segons la versió que l'ara detingut va explicar al mateix alcalde, ell decideix baixar del cotxe per prendre unes fotos i, sense poder-hi fer res, el vehicle es precipita pel barranc, de 50 metres.

Els fets van tenir lloc dimecres i, per la nit, el grup especialitzat d'activitats subaquàtiques de la Guàrdia Civil va poder rescatar el cos sense vida de la dona, també de la província de Lleida, i de 58 anys. Aquest dijous es va poder treure el vehicle de dins de l'aigua i per la nit es va detenir l'home.

Sense indicis de criminalitat

D'acord amb la informació que arriba del jutjat que ha pres declaració a l'acusat, els resultats de l'autòpsia feta a la dona indiquen que va morir d'un traumatisme toràcic, "sense indicis de criminalitat". La imputació a l'acusat -com a presumte autor d'un delicte d'homicidi per imprudència greu- és provisional a l'espera de més proves forenses.

L'acusat i la dona morta no tenien cap vincle matrimonial ni sentimental i els unia una relació d'amistat, segons ha pogut certificar el jutjat que ha pres declaració a l'home. Aquest jutjat ja ha autoritzat el trasllat del cos de la dona al seu lloc d'origen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00