Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Pas d'Equador, apologia del trap i Chenoa

El programa del divendres 10 d'agost

Cadena SER

Barcelona

Hem arribat a la meitat de la temporada! Estem il·lusionats i més motivats que mai -també tenim unes ganes immenses d'agafar vacances, tot sigui dit- i per això hem convertit els estudis de SER Catalunya en una autèntica festa. Ho hem donat tot per celebrar el nostre propi Pas d'Equador. Ens han fet valoració dels primers 15 programes la SUU, Chico Malo i la JuliYuli. Si us som sincers, els seus comentaris no han estat els que esperàvem. També ens hem vist obligats a reproduir en antena unes notes de veu que ens han enviat la Mont Plans, Pablo Derqui i Marc Martínez, una mica ofesos per tot plegat. Sort que en Màxim Castillo, de Soroll, i Jordi Manau, d'Espècies Protegides, ho han arreglat i ens han deixat pels núvols (o no).

Hem entrevistat a la Chenoa, que ens ha explicat que és un "belfie" i ens ha permès reflexionar sobre les xarxes socials i les relacions dels famosos amb els mitjans de comunicació que tracten informació del cor.

La Lídia ens ha recomanat la sèrie "The Handmaid's Tale" i la minisèrie "Alias Grace" per passar unes quantes hores (no moltes) descansant i desconnectant al sofà aquest estiu. Amb el Nil Marbà hem repassat quins són els ídols musicals de la generació millennial. Ell, fins i tot, s'ha animat a fer la seva aposta sobre qui serà el futur referent dels més joves: Sandro Rey.

I abans de la festa grossa del Paso d'Equador, el Pau Roigé ens ha portat una nova entrega del tràiler. Aquesta setmana, "Calella, el poble de l'amor" amb Marc Ribas, David Moreno, Senyor dels Llamps i Lágrimas de Sangre com a protagonistes. Una història d'amor passional (i també desamor) que us posarà els pèls de punta.

Serveis Mínims (10/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180810_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00