Sociedad
TRANSPORT

La Hispano Andorrana demana estabilitat en els recorreguts dels autobusos

El gerent, Jordi Troguet, està d'acord en reduir els autobusos a l'avinguda Meritxell

La cònsol major de la capital, Conxita Marsol, i el gerent de la Hispano Andorrana, Jordi Troguet. / Comú Andorra la Vella

Andorra la Vella

El gerent de la Hispano Andorrana, Jordi Troguet, demana una estabilitat en les parades d'autobús.

Aquest matí s'ha reunit amb la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, per tractar la possibilitat d'eliminar el pas dels autobusos per les zones cèntriques com l'avinguda Meritxell.

Marsol insisteix que no prendrà una decisió fins a conèixer les conclusions del Pla de Mobilitat de la Vall Central i, de moment manté el trasllat de les parades al carrer Prat de la Creu. En aquest sentit, Troguet té clar cal minimitzar el nombre de vehicles que passen per l'avinguda Meritxell, però a la vegada demana no confondre a l'usuari amb els canvis i que sempre es mantingui el mateix recorregut.

També creu que si la intenció és que si el què es vol es que hi hagi connectivitat amb l'estació nacional d'autobusos el més lògic és mantenir el pas pel carrer Prat de la Creu. Amb tot, ha recordat que per accedir al Col·legi Sant Ermengol, l'única via ha de ser l'avinguda Meritxell.

Un cop la cònsol major d'Andorra la Vella ja s'ha reunit amb les dues companyies que presenten el servei d'autobusos, els propers contactes es mantindran amb el Govern.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00