Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Influencers, trap censurat i forats negres amb Sonia Fernández-Vidal

El programa del dilluns 13 d'agost

CADENA SER

Barcelona

Comencem la setmana, i a Serveis mínims intentem dissimular la son. El que no pot dissimular el Sergi és el constipat que té... esperem que no ens el passi! Hem començat el programa explicant-vos que en Mark Zuckerberg té el dimoni d'avui per voler posar publicitat a Whatsapp. A més, per xarxes us hem preguntat: quina era l'assignatura que tenieu més creuada a l'escola?

Han vingut els de La Palestra i només començar ja han creuat la línia entre la política i l'esport, allò que es diu que no es pot fer mai. Són uns transgressors.

Després en Nur ha explicat com és el nou curs d'Influencers de la Universidad Autónoma de Madrid. També ha intentat fer-nos pena amb el seu passat com a influencer frustrat.

El Pau ha intentat sabotejar-nos el dilluns amb música de merda. Aquest cop ha analitzat alguns versos de cançons de trap molt conegudes i, fins i tot, n'ha hagut de censurar una per culpa del llenguatge que hi surt. Tapeu-vos les orelles.

Hem acabat amb una entrevista d'alt nivell: Sonia Fernández-Vidal, segons Forbes una de les 100 persones més creatives del món. Amb ella hem parlat de física quàntica, del seu llibre 'La Puerta de los Tres Cerrojos' i de vampirs-zombie.

Tornem demà amb més coses, tant de les bones com de le les no tan bones.

Serveis Mínims (13/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180813_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00