Sociedad

Porro i 10 més

El tècnic confirma que el jugador del filial serà titular perquè ho ha fet bé i perquè està preparat.

Eusebio admet tenir dubtes entre Stuani i el Choco Lozano i celebra que Portu pugui jugar divendres

Esuebio, entrenador el Girona

Esuebio, entrenador el Girona

02:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000164054/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Eusebio ha fet una llista de 19 jugadors per al primer partit perquè els papers del nou fitxatge, Patrick Roberts, encara no estan tots a punt però es confia que arribin a temps. Si no arriben, hi haurà 4 jugadors del filial a la convocatòria i, si arriben, algun d'aquests joves podria acabar sortint de la llista.

Segons Eusebio, Roberts aporta velocitat i capacitat de desbordar en l'u contra u a una davantera en la que sembla que Stuani ja no serà intocable. El tècnic ha admès que té "un dilema" perquè si bé Stuani va fer 21 gols l'any passat, la pretemporada del Choco Lozano ha estat molt bona.

On no hi ha dubte és al lateral dret, on jugarà el jove Porro. Eusebio diu que no se li ha de dir res, tot i tenir 19 anys. "Està perfectament preparat" i ho ha demostrat aquesta pretemporada.

Tampoc hi ha dubtes al costat dret de l'atac. Tot i l'interès de més d'un equip aquest estiu, Portu continua sent jugador del Girona i jugarà demà. Ho celebra Eusebio, que recupera els tocats Bounou i Timor i que, finalment, no podrà comptar amb Ramalho, Planas i Mojica per lesió i Aday per sanció.

4-3-3 o 4-1-4-1

L'entrenador del Girona ha tornat a admetre que, de l'esquema que feia servir Pablo Machín, el més aprofitable, per la seva manera d'entendre el futbol, és l'atac. En canvi, a la defensa, es passarà de 5 jugadors a 4 per guanyar un element al mig del camp per ajudar en la pressió.

Tampoc amaga Eusebio que amb l'escassedat de jugadors de banda que té en aquests moments (Mojica, Planas i Ramalho lesionats i Aday sancionat) la defensa de 4 gairebé és una necessitat però no tanca la porta a buscar altres variants "amb les que els jugadors es puguin sentir còmodes" quan recuperi elements ara tocats.

Possible onze: Bounou; Porro, Juanpe, Bernardo, Muniesa; Pons o Timor, Granell, Aleix García; Portu, Stuani o Choco Lozano i Borja García.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00