Sociedad
ENCAMP

Jordi Torres reconeix que és difícil que Saetde ofereixi més activitats a l'estiu

El cònsol major d'Encamp diu que la societat no hi ha apostat mai i sovint aquestes apostes són deficitàries

Imatge de les pistes del Pas de la Casa. / Arxiu ANA

Encamp

El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, reconeix que és complicat que Saetde faci més activitats a l’estiu.

Tant els comerciants del Pas de la Casa com l’oposició han lamentat que no hi hagi més activitats que serveixin com atractiu perquè els visitants decideixin allargar la seva estada al poble.

Torres, ha respost a aquestes demandes que s’està treballant amb Saetde perquè cada vegada hi hagi més activitats no només al Pas sinó també a Encamp, però ha reconegut que és difícil.

Pel que fa al poble d’Encamp, ha recordat que el Funicamp, que és un dels potencials importants a la parròquia durant els estius i aquest any ha hagut de tancar quatre mesos per fer revisions tècniques. Malgrat tot, ha remarcat l’afluència que s’està registrant a la carretera de les Pardines i que fa que fins i tot es plantegi ampliar l’aparcament que hi ha en aquesta zona.

D’altra banda, la cònsol menor, Esther París, ha destacat que les transferències pendents del 2017 que els deu el Govern i que esperen rebre el tercer trimestre de l’any es destinaran a finançar obres que es troben en curs a la parròquia, com per exemple, una nova fase de l’itinerari cultural de les Bons o les obres al Pas de la Casa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00