Sociedad

Amb la clàusula com a escut

El Girona té clar que patirà per Portu fins al final però que no el deixarà marxar si la quantitat que paguen per ell no s'acosta al seu "valor de mercat", ha explicat el director esportiu. Quique Cárcel diu que, com més temps passi, més estrictes seran amb la clàusula però ha reconegut que si arriba alguna oferta bona pel jugador i el club, l'escoltaran.

Girona FC

Girona

Cárcel ha admès que han tingut converses amb més d'un club però que no s'ha passat de "preguntar" pel jugador murcià i si s'han mencionat diners, la quantitat ha estat allunyada del que diu la clàusula, uns 20M€.

La voluntat del Girona és mantenir el bloc i Cárcel diu que tem els moviments d'última hora. Amb tot, si arriba una oferta bona pel creixement del club i del jugador - això vol dir, pròxima a la clàusula - estan obligats a estudiar-la bé.

De moment, però, tranquilitat perquè, tal i com ha comentat en broma "alguns dels clubs que han preguntat per Portu han guanyat aquest diumenge i estan més tranquils".

Quique Cárcel, Girona

01:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000164117/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La veritat és que, sense vendre, hi ha poc marge per fitxar però el director esportiu ha dit que no estan preocupats. Ni el club ni l'entrenador. I més veient la resposta de jugadors del filial com Porro. El director esportiu del Girona diu que no portaran ningú que pugui bloquejar la progressió de jugadors vàlids del filial.

Roberts i Jairo

Divendres ja va jugar i avui ha estat presentat el britànic Patrick Roberts. Un jugador que, segons Cárcel, ja volien l'any passat però que amb el nou sistema encara podran aprofitar millor aquest.

El jugador ha dit que creu que Girona és el millor lloc per progressar i que no va tenir dubtes després de veure com va competir l'any passat.

Roberts no és l'únic fitxatge. El club també va anunciar aquest cap de setmana l'arribada de l'extrem de l'Extremadura, Jairo. El Girona té intenció de cedir-lo a Segona però, com que ha arribat lesionat, no es descarta que pugui acabar quedant-se per veure com evoluciona.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00