Sociedad
SEGURETAT VIÀRIA

L'ACA, favorable al carnet per punts si no s'aconsegueix reduir la sinistralitat

L'entitat està especialment preocupada per la conducció sota els efectes de drogues i alcohol

Presentació d'una campanya de seguretat viària de l'Automòbil Club d'Andorra / T.N.

Andorra la Vella

L'Automòbil Club d'Andorra no veuria malament l'establiment del carnet de conduir per punts si no s'aconsegueix reduir la sinistralitat i el nombre de persones que condueixen sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

El secretari general, Toni Sasplugas, considera que es tractaria d'una mesura dràstica i que encara hi ha marge de maniobra per tal que no s'hagi d'arribar a aquest extrem. Ara bé, diu que s'ha d'aconseguir que tots els conductors respectin les normes de circulació i que siguin conscients que si s'han consumit substàncies estupefaents o begudes alcohòliques no s'han de posar al volant. En el cas que no es compleixi aquest objectiu, sí que creu que s'hauria de posar aquesta idea sobre la taula.

D’altra banda el Cos de Policia informa que ha detingut 15 persones durant la setmana passada i d’aquestes, 11 de les detencions corresponen a persones que conduïen amb un índex d'alcoholèmia superior al permès. Alguns dels afectats s'haurien detectat per controls rutinaris i d'altres per infraccions del codi de circulació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00