Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

El masclisme de l'esport, Ràdio Móra d'Ebre i les pitjors Festes de Gràcia

El programa del dilluns 20 d'agost

CADENA SER

Barcelona

Comencem setmana amb un dimoni del dia que indigna molt a la Laura. Bé, es podria dir que és el dimoni de l'estiu. Es tracta de la freqüència de les terres de l'Ebre, que mentre nosaltres sonem per tot Catalunya, posa la Ràdio Móra d'Ebre per sobre nostre. Hem parlat amb els companys del Cau Amagat, que ens tapen el programa, per veure què fan. Ens hem fet tant amics que hem acabat participant al seu concurs.

El Pau havia de portar cançons "de merda" però tenia coses més importants a dir. Ens ha explicat la seva experiència a les Festes de Gràcia, que no és massa bona... per algun motiu la secció ha acabat amb una versió de Despacito tocada amb flauta.

En Nur ens ha presentat la seva nova proposta de programa amb els antics concursants d'O.T. Però no amb els que han triomfat sinó amb els que han acabat en la misèria. Hem acabat amb la conclusió que aquest programa s'assembla massa a Gran Hermano.

Els companys de La Palestra ens han portat una interessant reflexió sobre el masclisme dins l'esport. Desgraciadament és un tema massa present i cal pensar-hi!

Fins demà!

Serveis Mínims (20/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180820_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00