Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

El tofu de Sants, becaines massa llargues i Núria Picas

El programa del dimecres 22 d'agost

CADENA SER

Barcelona

Què tal? Com esteu? Gràcies per entrar al podcast de Serveis Mínims. Avui dimecres us hem preguntat quines pel·lícules us agraden; han sortit moltes coses interessants i d'altres que són una m... Però bé. El dimoni del dia l'ha tingut Pelayo Díaz, que la Laura sap qui és.

Durant el programa hem tingut a l'Albert passejant per Sants, que acaben de començar les seves festes. Ha trobat organitzadors que no saben les activitats del programa i gent ecològica que fa paelles amb tofu.

La Montse Martínez ha vingut a parlar de sexe, prenent el relleu de la Dolors. Hem tret temes tant importants com la identitat de gènere i la diversitat sexual.

Després en Nur ens ha descrit la seva experiència com a consultor mèdic. Ens ha explicat el cas d'un home que va fer una becaina massa llarga i va al·lucinar amb com han canviat les coses.

Després del butlletí, ha baixat el company d'informatius Albert Prat per comentar una notícia amb en Nur. Hem acabat fent una sitcom molt macabra...

I per acabar el programa hem parlat amb la Núria Picas i com l'esport li dóna vida.

Serveis Mínims (22/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180822_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00