Serveis MínimsServeis Mínims
Ocio y cultura

Bombers sexys, màquines del temps i Andrea Motis

El programa del dijous 23 d'agost

Cadena SER

Barcelona

Quasi divendres ja, però a Serveix Mínims no baixem el ritme (fins el 31 d'agost, quan baixarem el ritme a 0). Hem començat donant el Dimoni del Dia a un radar que ha posat 42 multes al mateix conductor, tot i que al Sergi li sembla que segurament és tonto.

El Pau ha resolt els dubtes que tothom sempre ha tingut sobre els bombers parlant amb Josep Moreno, que ha estat al cos des de fa més de 30 anys.

Després la Clara ens ha portat la polèmica amb el "cantant" Kidd Keo, qui encara té concerts malgrat les cançons masclistes que té.

Després el Víctor ha aparcat la seva màquina del temps al 2012, quan Frank Ocean va ser el primer cantant de hip-hop en declarar públicament la seva bisexualitat.

També hem comentat breument dues de les pel·lícules que ens vau recomanar ahir: Ponyo en el acantilado i Sex Tape. No ens han agradat. Gens.

I hem acabat el programa amb un dels noms més grans dins l'escena de Jazz mundial, la barcelonina Andrea Motis. Amb ella hem compartit penes: tots ens hem quedat sense agost. Nosaltres aquí i ella fent concerts pel món.

Fins demà!

Serveis Mínims (23/08/2018)

01:30:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cataluna_serveisminims_20180823_120000_133000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00