Sociedad

Detingut per abusar sexualment almenys de quatre menors a Olot

Les menors tenien entre 11 i 14 anys però no es descarta que le víctimes puguin ser mes.

L'home declara als jutjats d'Olot / Google

Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 21 anys veí d'Olot i d'origen equatorià per haver abusat sexualment presumptament de quatre menors d'entre 11 i 14 anys però no es descarta que les víctimes puguin ser més. Està previst que avui passi a disposició judicial.

Ho avança el Diari de Girona i ho confirmen els Mossos. Contactava amb les víctimes per WhatsApp, Instagram o Facebook i les enganyava per quedar amb elles fent-les creure que era un cantant de rap i que podrien fer-se famoses participant en videoclips. Després se citaven a Olot, preferentment en un pis d'un familiar d'ella i els feia tocaments i fins i tot hi va haver penetració en alguns casos. També els oferia drogues.

El noi els feia creure que eren nòvios i també els deia que no diguessin res a ningú perquè tenien menys de 16 anys. Es dona el cas que algunes de les víctimes, fins i tot es coneixien. La primera denúncia es va presentar la setmana passada i, estirant del fil, els mossos han arribat a confirmar tres casos més però no es descarta que en puguin aparèixer de nou.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00