Sociedad

"No era per res el que van dient"

L'exdona de l'home que va atacar una agent dels Mossos a Cornellà nega per carta que es volgués llevar la vida i que fos homosexual ni terrorista jihadista

A la carta, l'exdona diu que era un "home bo" i que "estimava la seva família ii amics per sobre de totes les coses". / SER Catalunya

Barcelona

L'exdona d'Abdelouahab Taib, l'home d'origen algerià que va atacar una agent dels Mossos a Cornellà, nega que aquest fos homosexual, la seva voluntat de suïcidar-se i la vinculació amb el terrorisme jihadista.

A la carta diu, literalment, que el seu exmarit "no era per res el que van dient", referint-se a la seva intenció de suïcidar-se i a la condició d'homosexual i de terrorista gihadista, segons ha explicat l'advocat de la dona a SER Catalunya.

D'aquesta manera, la dona desmenteix el que va declarar prèviament davant la policia, quan va reconèixer que l'home era homosexual i que li havia fet saber en diverses ocasions que tenia intenció d'acabar amb la seva vida, un fet que el mateix jove algerià va fer constar en una nota manuscrita.

El motiu del canvi de relat, ha explicat la defensa, es deu a les pressions de la família de l'home, ja que no el podrien enterrar seguint el ritu musulmà en cas que fos homosexual o bé si s'hagués suïcidat per decisió pròpia.

SER Catalunya

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00