Sociedad

El creixement de l'aeroport passa per allargar la temporada de les companyies que només hi volen a l'estiu

Ho diu el director de les instal·lacions de Vilobí, que adverteix que això només serà possible potenciant l'oferta turística de fora de temporada. L'any passat, el 70% dels passatgers es van transportar en només cinc mesos.

Imatge: Ràdio Girona

Vilobí d'Onyar

Maig, juny, juliol, agost i setembre són els mesos forts de l'aeroport de Girona perquè a Ryanair i Pobeda -que treballa amb magnituds molt petites- s'hi sumen les que només estan enfocades al turista d'estiu com Jet2 o Transàvia.

Això va fer que, per exemple, el 2017, el 70% dels gairebé 2 milions de passatgers que es van transportar des de Vilobí es concentressin en cinc mesos.

Lluís Sala valora les possibilitats de desestacionalitzar el nombre de viatgers de l'aeroport

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000164330/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El director de l'aeroport de Girona, Lluís Sala, reconeix que és impossible trobar un altre Ryanair, així que el creixement passa per allargar la temporada d'aquests operadors estacionals. I això està lligat estretament al creixement d'una oferta turística per als mesos d'hivern.

Ara mateix, Transavia -que en el passat havia volat a l'hivern des de Girona- i Jet 2, només treballen d'abril a octubre i Tui de maig a setembre.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00