Sociedad

Doumbia aterra a Montilivi amb la carta de llibertat

El davanter ivorià ha firmat un contracte per tres temporades i podria tenir els primers minuts aquest divendres al camp del Villarreal

Imatge: Instagram

Girona

Doumbia és a punt de fer 31 anys i té una dilatada experiència a Europa. Les seves millors prestacions les ha ensenyat a Rússia, on amb el CSK de Moscou va marcar 66 gols en 108 partits i a Suïssa (Young Boys i Basilea), on en va fer 70 en 89 partits. També ha marcat 15 gols en 31 partits a la Champions League, comptant la prèvia i els partits de la fase de grups.

Però els últims anys el seu rendiment ha baixat. El 2015 la Roma va pagar per ell 14 milions d’euros però no ha aconseguit assentar-se al campionat italià i ha anat col•leccionant cessions a Rússia, Anglaterra, Suïssa.

Aquest any passat a l’Sporting de Portugal -club que en va pagar 3 milions- no va aconseguir marcar en cap de les seves 14 aparicions. Sí que ho va fer a la Copa i a la Champions.

També ha estat internacional amb Costa d’IvorI, amb el que ha fet 9 gols en 37 partits.

Més potent que tècnic, és un jugador que remata amb les dues cames i tot i que amb prou feines arriba al metre 80, també va bé de cap.

Arriba lliure, cosa que ajudarà el Girona a fer més suportable la seva fitxa. L’any passat, el seu sou superava els 2'5 milions d’euros.

→Portu, Juanpe i Stuani

Mentrestant, seguim pendents de la possible sortida de Portu. A Sevilla donen per feta l’entesa entre el club que entrena Pablo Machín i el jugador i només faltaria pactar amb el Girona un preu que s’acosti als 20 milions que té de clàusula.

Menys públic però també hi ha interès del Sevilla per un altre jugador gironí, el central Juanpe, tot i que el canari va dir després de jugar contra el Valladolid que no tenia intenció de marxar.

El Girona també segueix rastrejant el mercat per trobar un relleu per Stuani si finalment el davanter uruguaià acaba marxant. D'equips que han preguntat per ell no en falten. L'últim, segons diversos mitjans francesos, ha estat l'Olympique de Marsella.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00