Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Reus

Els partits escoltaran els veïns de La Sedera

Les formacions polítiques de l'Ajuntament de Reus assistiran a l'assemblea oberta del pròxim dilluns.

Membres de la Plataforma La Sedera davant el solar al Passeig de Misericòrdia de Reus. / Joel Reche

Reus

La Plataforma La Sedera comptarà amb la presència de totes les formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament de Reus a l'assemblea oberta del pròxim dilluns, 3 de setembre. L'objectiu del col·lectiu és explicar el seu posicionament als representants municipals i intentar recollir suports a la moció que volen que arribi al pròxim plenari municipal, un text que s'aprovarà també en aquesta trobada.

El portaveu de la plataforma, Cristian Muñoz, assegura que ja han parlat amb Esquerra Republicana, la CUP, Ciutadans i ARA Reus, partits que han confirmat la seva assistència, i la resta de formacions (PdeCAT, PP i PSC) també han rebut la invitació i s'han mostrat favorables a assistir-hi. En aquesta trobada, els membres d'aquest col·lectiu veïnal també donaran a conèixer els resultats de les enquestes que han fet arribar a bona part dels veïns de la zona per saber la seva opinió al respecte.

Des de la Plataforma La Sedera es reclama que l'Ajuntament de Reus assumeixi la propietat del solar i posi en marxa, després, un procés participatiu perquè la ciutadania decideixi el seu ús final. Tot plegat amb l’objectiu d’evitar que s’instal·li una gran superfície en aquest espai.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00