Sociedad
Accidentes

Troben dos morts dins d'un cotxe al Canal d'Urgell on hi han caigut per accident

El vehicle ha estat localitzat dins de l'aigua del canal auxiliar d'Urgell, al costat del camí entre Bell-lloc i Torregrossa. Les víctimes tenen 21 i 22 anys i són de Lleida i Artesa de Lleida

Un veí ha donat l'alerta de la presència d'un cotxe dins del canal auxiliar d'Urgell a Bell-lloc aquest matí de divendres. / ACN

Bell-lloc d'Urgell

Els Mossos investiguen  l'accident en què han mort dues persones, localitzades dins d'un cotxe al fons del canal d'Urgell a Bell-lloc, al Pla d'Urgell. L'avís el rebien els mossos aquest divendres al matí, però l'accident ha pogut passar fa hores.

Serà l'autopsia la que ho haurà de determinar i donar pistes de com ha pogut passar, però segons els mossos queda clar que es tracta d'un accident.

El vehicle hauria topat amb una de les parets del canal amb prou força com per donar el tomb i quedar cap per avall, amb les rodes a la superfície. Ha estat un veí de la zona qui ha donat l'alerta aquest matí, cap a un quart de nou, als serveis d'emergència de la presència d'un cotxe al canal en aquest punt, situat aprop d'una pineda al camí asfaltat que comunica Bell-lloc d'Urgell i Torregrossa.

A mig matí, després que el canal aturés l'aportació d'aigua a la conducció, s'ha pogut extreure el vehicle per poder fer l'aixecament dels cadàvers.

Fonts de l'ajuntament de Bell-lloc han indicat que no són veïns del poble. Segons han informat després els mossos, les víctimes són dos nois de 21 i 22 anys, de Lleida i Artesa de Lleida, respectivament.

Al punt on s'ha produït l'accident hi ha una alçada molt pronunciada entre el camí i el fons del canal, informen les mateixes fonts municipals, perquè és un revolt del camí que condueix cap a un pont. Però enlloc de fer el revolt, el vehicle accidentat hauria seguit pel dret i s'hauria topat amb el canal.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00