Sociedad
N-340

Poca afluència de camions a la carretera pel desviament obligatori a l'AP7

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre aplaudeix la mesura com a "solució immediata" però reclama a Foment el desdoblament de l'N-340.

Pla general d'un dels pocs camions que han circulat per l'N-340 entre Vilafranca i Altafulla aquest diumenge després de l'inici de la obligatorietat del desviament per l'AP-7. / ACN

Tarragona

Avui és el primer dia feiner en que els camions no poden circular per diversos trams de la N-340 i de la N-240 i es desvien obligatòriament per les autopistes. El govern aplaudeix la mesura però diu que no n'hi ha prou: el delegat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, reclama a l’Estat el desdoblament de la carretera i que l’autovia A7 es perllongui i arribi fins a Alcanar.

Aquest és un projecte que ja ha estat projectat i dissenyat per anteriors governs; Pallarès assegura que els diputats del PDeCAT al Congrés pressionaran per fer realitat aquesta inversió.

Poca afluència

Els Mossos d'Esquadra aquest diumenge s'han desplegat pels nusos viaris per tal d'informar els transportistes que s'han de desviar per l'autopista. De moment no els sancionen, només els informen, i ho continuaran fent durant un període d'adaptació.

El primer dia sense camions a la N-340 va ser ahir, un dia de poc trànsit de transport de mercaderies. Segons el cos, avui serà el dia clau i la prova de foc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00