Sociedad

SEAT preveu tancar un any de rècord i demana confiança als treballadors

La direcció de SEAT confirma que entre setembre i desembre fabricaran 10.000 cotxes menys pels retards en el subministrament que està provocant la nova normativa d'emissions dels motors

El president de SEAT, Luca de Meo / SEAT - Archivo EUROPA PRESS

Barcelona

En una carta adreçada a tota la plantilla, el president de SEAT, Luca de Meo, confirma que entre setembre i desembre fabricaran 10.000 cotxes menys pels retards en el subministrament que està provocant la nova normativa d'emissions dels motors. Segons detalla en aquesta carta de Meo, els retards en el subminstrament de motors afectaran sobretot els models Ibiza, Arona i Leon.

Les mesures que s'aplicaran a les plantes de Martorell, Barcelona i Componentes per fer front a aquest descenç de producció no les coneixerem fins demà, dia en que es reuneix el Comitè Intercentres, però de Meo ja avança que seran "mesures de flexibilitat que minimitzaran la repercussió en el dia a dia de la fàbrica".

El president demana "confiança en la direcció de l'empresa" i recorda als seus més de 14.000 treballadors que SEAT porta tres anys batent rècords en resultats comercials i financers i els assegura que aquest any també tancaran amb xifres rècord. Entre gener i juliol, SEAT ja ha venut 342.700 vehicles, un 20,1% més que en el mateix periode de l'any passat. I el benefici operatiu ha sigut de 212 milions d'euros, el major de la història de la companyia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00