Sociedad

Innovant en lideratge i benestar emocional

Ràdio Barcelona col·labora en una jornada de debat i formació per a líders de tots els sectors

CADENA SER

Barcelona

Es calcula que l'estrès laboral afecta a més del 40% dels treballadors assalariats i a prop del 50% dels empresaris, segons l'Institut Nacional d'Estadística. A més, aquesta malaltia va provocar, el 2017, el 7% de les baixes laborals, altes taxes de rotació i el 50% de l'absentisme no justificat en les empreses, la qual cosa, al seu torn, afecta a la productivitat empresarial.

Ja hi ha diversos estudis que conclouen que les iniciatives saludables en els entorns laborals tenen beneficis econòmics, i el concepte d’"Empresa Saludable" és una tendència a l’alça que posa l’èmfasi en la salut, la seguretat i el benestar de les persones que formen qualsevol organització.

En aquest context, Ràdio Barcelona col·labora amb la jornada "Innovando en Liderazgo: Nuevas tendencias en bienestar emocional en les organizaciones" que organitza Neurochange Lab! el proper 4 d'octubre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

La trobada va dirigida a totes les persones que lideren, ja siguin de l'entorn de les empreses, l'educació, la salut o l'emprenedoria. Com a novetat, tindran lloc dos tallers experiencials, basats en realitat virtual i realitat augmentada, on es donaran eines per afrontar l'estrès i millorar l'experiència emocional dels líders i dels seus equips.

Pots consultar aquí el programa complert de la jornada.

L’entrada es pot adquirir de forma gratuïta, però es convida als assistents a fer un donatiu a la campanya "Cap Nense Sense Joguina", que el proper Nadal celebrarà 52 anys d'història a Ràdio Barcelona. 

Fes aquí el teu donatiu.

El proper 4 d’octubre, a les 8:45 h a la Sala Teatre del CCCB - Carrer de Montalegre, 5 – 08001 Barcelona

Demana les teves entrades:

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00